Installera en laddningshylla för din telefon!

14 June 2013

Om det finns en nackdel med att ha en smartphone så är det att batteritiden är så kort. Så fort man kommer hem måste sladden i. Laddaren är också ful, och man vill ju inte ha sladdar som ligger och trasslar överallt. Men man kan ju inte gärna gömma undan telefonen i sovrummet hela tiden. Då kanske man missar nåt viktigt meddelande!

Men nu finns en lösning på problemet. Det nederländska möbelföretaget Spell har precis släppt deras senaste skapelse, The Stage. Det är en hylla som är gjord för att du ska kunna lägga alla typer av enheter på laddning, snyggt integrerad i din inredning. För fler bilder kan du se den här artikeln eller läsa mer om smart inredning här.

Hyllan har en skåra som rymmer en smartphone eller ipad så att den kan stå upprätt och synas. Men den innehåller också en låda där du kan förvara dina enheter. Alla laddare ryms i lådan så att sladdarna inte syns när de inte används, och den rymmer en skarvsladd med upp till fem kontakter. Den är gjord i trä och stål, och den är tydligen lätt att sätta upp på de flesta vanliga väggar.